La segona mort del llop

PSIBORN ⓷

Estem davant del tercer cas que ha d’afrontar la psicòloga argentina Noèlia Arrotea, especialitzada en teràpia Gestalt i amb consulta al Born, mal recolzada pel seu recepcionista Sensat.

La trama té lloc al voltant del Barça, quan un magnat de Singapur i la seva filla «influencer» intenten comprar el club, conxorxats amb una sèrie de talps valencians que mantenen infiltrats a les estructures de l’entitat blaugrana. A partir dels greus incidents que es produeixen al Camp Nou, ens introduïm en un món de corrupció al Port de Barcelona, clubs d’intercanvi de parelles, saunes gais i la interferència dels serveis d’intel·ligència espanyols. Com sempre, la visita a la consulta d’una persona propera al cas, farà que la Dra. Arrotea s’hi vegi involucrada.

Pedra_Llamp_Centrat-ai-svg

La segona
mort del llop

La nova entrega de Psiborn, a Pedra De Llamp

La Psicòloga del Born,
el Carvalho del segle XXI

Barça, sexe i rumba catalana:
benvinguts al Born
Compra'l aquí

També, participarem en un Coaching Wingwave a La Masia memorable per a la professió, que ens donarà moltes claus de cara a la resolució dels crims.

Aquest llibre està dedicat a la memòria de Carles Pidelaserra, el professor que no van tenir a les Escoles Virtèlia. Represaliat pel franquisme, fou privat de títol habilitant per donar classes oficialment. Tanmateix, a través de suplències clandestines quan faltava el titular de qualsevol matèria, es manifestà com el millor mestre de vida.

En tots els llibres de la Sèrie Psiborn

Enviament gratuït