El blog de Psiborn

La creu sense Crist

La Sèrie Psiborn

La psicòloga del Born fa una interpretació lliure de les tècniques Gestalt i les porta a l’extrem per ajudar els seus clients. Ara els negocis li van millor i els calers arriben amb menys entrebancs, tot i que a ella li agrada gastar-se’ls. Després d’arribar a Catalunya sense papers, fugint d’un cor trencat i un amor perdut, ha aconseguit fer-se a sí mateixa com a dona i professional.

Amb els seus talons alts, una brusa sempre un punt descordada que ensenya una roba interior cara, i sempre prou curta per marcar el cul, la psicòloga del Born és una dona que pot ser intimidant en el dia a dia, però que dona molta confiança al llit. Insaciable i multiorgàsmica, la nostra heroïna viu el dia a dia amb intensitat, amb humor, vigilant de no perdre la línia i amb el suport no sempre incondicional del Sensat, el recepcionista de la seva consulta al barri del centre de Barcelona.

Pedra_Llamp_Centrat-ai-svg

Quan en dèiem cava

Ja disponible la primera entrega de Psiborn

La Psicòloga del Born, el Carvalho del segle XXI

Aquesta sèrie s’apropa al lector amb falses pretensions, aplicant a la narrativa un ritme d’acció constant, foll i irreflexiu, dins d’una muntanya russa d’esdeveniments, quan el que vol, en realitat, és fer-lo pensar.
Compra'l aquí

En tots els llibres de la Sèrie Psiborn

Enviament gratuït