El blog de Psiborn

El fraudulent nom ensucrat

El trobareu a psiborn.cat/compra/
El trobareu a psiborn.cat/compra/

Enfrentada als interessos empresarials més obscurs, als polítics més cínics, la psicòloga del Born arrisca, sense confondre joc amb atzar, aliant-se amb enemics quan és necessari i colpejant amb totes les armes al seu abast. Benvingut a la vuitena entrega de PSIBORN, amb pròleg de la Maria Chacon, @mchaconsalvador.

Malgrat el fraudulent nom ensucrat que s’utilitza sovint de manera interessada, apostar no és un joc. El fenomen de la progressiva expansió territorial de les cases d’apostes i els salons de joc, causa especial preocupació, perquè va clarament dirigit a l’extracció de rendes als barris més modestos. És un negoci brut que provoca grans taxes de ludopatia en individus que, majoritàriament, es regeixen per un entorn que els incita al joc: la publicitat o els patrocinis esportius són igualment perillosos per als apostadors, cada cop més joves.

El cas PSIBORN 8 “Espasmes de la Casa Gran” s’emmarca en aquest entorn d’interessos obscurs, des del saló d’apostes esportives de la cantonada fins al projecte Hard Rock o les apostes clandestines xineses del carrer Trafalgar, que corrompen actors principals de la política catalana. A través d’aquest fil conductor, coneixerem els detalls de la disbauxa generalitzada en la gestió dels Comuns durant els darrers anys a Barcelona, especialment el període de fi de cicle abans de les eleccions municipals, i quina ha sigut la seva reacció i la dels grups guanyadors que han ocupat finalment l’alcaldia del cap i casal.

A partir de la tragèdia que tindrà lloc durant el primer capítol, la Dra. Noèlia Arrotea s’involucrarà activament en la resolució del cas, una investigació que com sempre no estarà exempta d’humor forassenyat i de sexe no convencional a dojo.

Per a una escriptora, el seu millor llibre sempre és l’últim que ha publicat, aquesta vegada ho és sense cap mena de dubte.

El trobaràs aquí.

En tots els llibres de la Sèrie Psiborn

Enviament gratuït