El blog de Psiborn

Curiosa aliança entre El Triangle i l’entorn d’ERC per carregar contra La Psicòloga del Born

La Psicòloga del Born és víctima d’una campanya de desprestigi

Per Mireia Puig

Un relat amb humor i el sexe menys convencional

La Marca de Caín és l’últim llibre publicada per la Psicòloga del Born. De moment, és un gran èxit de vendes, però no ha agradat gens ni mica a la gent d’ERC, per allò de la censura i perquè deuen pensar que no compleix amb la correcció política que tant els agrada, no sigui que els amos de l’Estado espanyol s’enfadin. El llibre explica “la relació incestuosa entre premsa i partits catalans” i també “la informació que no veurem als mitjans amb l’humor que no gosen fer”.

L’obra no ha agradat al director general d’Abacus i proper a ERC, Oriol Soler, que és un dels protagonistes, però a la psicòloga li és igual i no s’arronsa gens ni mica. Així ho va explicar a Twitter, deixant clar que les elits del país no l’espanten, encara que tinguin més recursos: “Un llibre d’humor, Oriol Soler té cua de palla i es reconeix en un personatge. Amenaça un petit editor amb demandes absurdes, vol intimidar i fer-lo incórrer en despeses amb els advocats d’Abacus, ell n’és el director, espero que no faci mal ús dels recursos de les cooperatives”.

“2 coses i ja no en parlo més que tenim feina: a) No és humor, son acusacions greus fetes contra mi i contra una institució en un compte de Twitter ple de fake news. b) No defensar-se seria reconèixer que és veritat. I, per tant, sempre de cara. El temps posarà les coses a lloc”, va tornar a contestar Soler.

Afortunadament, a la presidenta legítima del Parlament Laura Borràs sí que li va agradar: “Em va arribar divendres a la tarda i diumenge al matí ja l’havia devorat! He rigut i m’ha intrigat a parts iguals. Moltes gràcies per la dedicatòria i ja parlarem, que veig que tens MOLTA informació igualadina…”, un missatge que va ser ben rebut, per la psicòloga, que li va voler agrair les paraules: “Moltes gràcies, Presidenta, me n’alegro que t’hagi agradat, ja veus que soc addictiva. T’agraeixo molt el sentit de l’humor, tot i que no m’esperava menys d’una persona sensible i intel·ligent, hi ha qui també “apareix” al llibre i no en té tant”

El digital El Triangle, proper a l’espanyolisme, s’ha fet ressò d’aquesta polèmica amb l’objectiu de criminalitzar l’autora del llibre i donar ales als arguments de l’entorn d’ERC. Una estratègia que, vist el resultat de les eleccions, no els està funcionant.

En tots els llibres de la Sèrie Psiborn

Enviament gratuït