El blog de Psiborn

M’he enganxat a l’Arrotea!

@sergimarza71
@sergimarza71

He acabat el tercer episodi de la psicòloga del Born, «La Segona mort del llop», i m’ha sorprès molt positivament! Argentina i catalana, té un català fantàstic.

M’encanten els personatges, són especials i originals. Crec que aniré a què em faci una visita i em deixi ben content! 😀

La trama és interessant i la lectura àgil. Va al gra, i malgrat tot, fa unes fantàstiques descripcions dels carrers, barris i monuments barcelonins, acompanyats d’una bona aportació històrica i cultural que enriqueix el relat.

És madur, adult, sense complexos. Valent. Directe. Sense eufemismes. Sense bons i dolents de manual. Treu la part fosca fins i tot dels protagonistes, que malgrat tot, es fan estimar. I estic d’acord amb la Noèlia, Carvalho avui seria dona. Els temps canvien, i ens agraden més els antiherois que l’American Captain.

Que a més parli del Barça, m’ha enganxat encara més, doncs jo també me l’estimo. I les cites immortals d’en Cruiff, i les mencions als futbolistes m’han fet gràcia, m’han agradat molt.

Just he començat el quart episodi, «La creu sense Crist», però vés preparant l’u i el dos, que em sembla que també cauran. Sobre el tu real, continues sent molt enigmàtica!

Gràcies per la postal dedicada.
Una abraçada, PsiBorn.

Sergi

En tots els llibres de la Sèrie Psiborn

Enviament gratuït