El blog de Psiborn

Concurs Psiborn de Relats Breus – Sant Jordi 2024

Escriu un relat de 300 paraules i guanya el pròxim cas 9 dedicat per la Noèlia Arrotea.

Els 3 primers escollits pel jurat rebran un llibre del cas 9 signat.
I els 10 que més ens agradin els publicarem en una edició limitada juntament amb un relat breu de la Noèlia Arrotea.

 

Amb la finalitat de fomentar la creativitat entre la comunitat fan de la psicòloga del Born i celebrar l’esperit de Sant Jordi, us convoquem al I Concurs PSIBORN de Relats Breus.

Les úniques condicions son que el relat estigui escrit en català i tingui un màxim de 300 paraules. Es valorará positivament que inclogui un parell de línies de diàleg entre la Noèlia i en Sensat; la resta, feu volar la imaginació. L’objectiu del concurs és promoure la llengua i la literatura catalana. Podeu enviar els textos a relats@psiborn.cat. fins el dia de Sant Jordi (23 d’abril de 2024).

 

La Noèlia Arrotea no escriu sola, sou molts que l’ajudeu col·laborant amb informació i coneixement, per això es va fent popular l’etiqueta #TotsSomPsiborn. Volem fer aquest concurs com homenatge a tots vosaltres lectores i lectors que ajudeu a la psicòloga del Born en les seves històries.

Prefeririem saltar-nos-ho, però els nostres advocats ens obliguen a afegir unes bases per a la participació… les podeu llegir en el següent enllaç.

La participació al concurs implica l’acceptació de les bases.

Consulta les bases del concurs en aquest enllaç.

En tots els llibres de la Sèrie Psiborn

Enviament gratuït